Идеята да изпратим 400 хил. картички на чуждестранни туристи, които

...
Идеята да изпратим 400 хил. картички на чуждестранни туристи, които
Коментари Харесай

Ангелкова: С картичките за чуждестранните туристи показваме лично отношение

Идеята да изпратим 400 хиляди картички на задгранични туристи, които са посетили нашета страна пристигна от това да покажем едно персонално отношение към тях. Това разяснява за Агенция „ Фокус” министърът на туризма Николина Ангелкова, по отношение на нейната самодейност да бъдат изпратени 400 хиляди картички на туристи, почиващи в България.
„ Смятам, че подобен жест сигурно е по-различен маркетингов метод и по-различно показване на нашата страна, обвързвано с персоналното допиране на тези туристи. Идеята беше и да използваме дизайна, който към този момент имаме на марката, която Министерство на туризма валидира за Годината за стабилно развиване на туризма на Световната организация по туризъм ", изясни министър Ангелкова. " По този метод направихме една картичка с изображенията на Казанлъшката гробница и Рилския манастир, които почтено да показват културно-историческото завещание на България. Смятам, че дизайнът се получи доста добре.
Представяйки ги във формата на кръгове, които са знак на вечността и безкрайността, това в допълнение дава визия за корените на нашата страна. Тук бих желала да подчертая, че цената на поръчката е сред 24 и 27 хиляди лв., като цената за една картичка е сред 0.06 и 0.07 стотинки, което даде съображение да я възложим непосредствено, само че не това е най-важното ", добави още тя. По думите ѝ най-важното е, че по този метод всеки един от тези инцидентно определени 400 хиляди задгранични туристи да усети персоналното отношение.
" Най-добрият метод да разберем дали сме се справили с тази задача е идната година, а ние за това ще следим, да забележим кой от тези туристи се е върнал в България за своята отмора или е предложил нашата страна на своите другари и родственици. Знаете, че най-хубавата реклама е от уста на уста ", съобщи още министър Николина Ангелкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР