Идеята да бъдем приковани в романтична връзка с майчинска динамика

...
Идеята да бъдем приковани в романтична връзка с майчинска динамика
Коментари Харесай

Тези зодии обгрижват половинките си като майки

Идеята да бъдем приковани в сантиментална връзка с „ майчинска ” динамичност основава облици на някаква стереотипна, заяждаща се жена, която крещи на своя спокоен и добродушен сътрудник. Представяме си майчинството в любовта като контролиращо или потискащо. Е, човек не би трябвало да е майка или даже жена, с цел да развие подобен инстинкт към колегата – да има последната дума във всеки проблем, да взима решенията и да обгрижва. Звучи като призрачен сън, в случай че, несъмнено, партньорството не е построено върху този тип взаимна потребност. Ето кои са зодиите, които постоянно основават такива връзки.
1. Скорпион
В връзките си с обичания човек Скорпионите са склонни да се държат като майки. Проблемът е, че в действителност рядко оферират нещо друго, също така, което считат за вярно. Вие не оставяте място за мнението на половинката и постоянно дирижирате целия й живот, в това число връзките с околните или работните задължения. Забравяте да обичате, макар че сте уверени, че се грижите напълно за благосъстоянието на индивида до вас.
2. Дева
По принцип нещата, които можете да контролирате, не са доста и го знаете добре. Но сега, в който се озовете в сериозна връзка, включвате режим „ хиперактивна майка ”. Това за вас значи, че притежавате половинката си. Партньорът ви не е единствено ваш сътрудник, а един тип зависещ, който би трябвало да държите изкъсо. Обожавате сигурността да имате подобен човек до себе си. Искате да запазите колегата си за цялостен живот, тъй че го обличате, храните, извеждате и му казвате какво да прави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР