Идеята, че на Земята има един-единствен човек, който се смята

...
Идеята, че на Земята има един-единствен човек, който се смята
Коментари Харесай

Само една ли е сродната душа, предопределена за всеки човек?

Идеята, че на Земята има един-единствен човек, който се счита за вашата сродна душа, е като да помолите цялото човечество да търси игла в купа сено.

Това е толкоз огромен напън за сърцето, че нито срещите, нито връзките ще ви доставят някакво наслаждение и задоволство, в случай че непрекъснато над мозъка ви виси въпросът „ Той ли е единственият и най-подходящ човек за мен? “ .

 есен обич iStock

Въпреки това тази алтернатива е неоспоримо сантиментална – поп културата употребява концепцията за „ сродна душа “ и „ единствения “ при всеки комфортен случай и сюжет. Но може ли няколко индивида да бъдат „ единственият “? И в случай че е по този начин, по какъв начин обвързаните хора съумяват да не мислят за това и просто да се любуват на процеса?

Концепцията за „ единствения “ значи, че има „ един човек, който се вписва съвършено в живота ви “ , споделя пред “Elite Daily” специалистът по връзки Соня Шварц. Това е някой, с който споделяте „ общи ползи и идеали, някой, с който сексът е страховит и който може да задоволи множеството ви фантазии “. Ако това е по този начин, тогава намирането на този човек се свежда до връзка, в която сътрудниците са доста съвместими.

Ето какво мислят специалистите за намирането на единствената ви сродна душа и къде в действителност би трябвало да насочите силата си!

Към препоръките >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!)  Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Кралица на шопинга Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия?  За да не сме старомодни: Как да съвместим вярно обувките с облеклото Тема ноември 2019 За да не сме старомодни: Как да съвместим вярно обувките с облеклото Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР