Идентифициран е непълнолетният младеж, който на 25 април т.г. през

...
Идентифициран е непълнолетният младеж, който на 25 април т.г. през
Коментари Харесай

Разкриха кой е счупил чешмата в ловешкия квартал Вароша

Идентифициран е малолетният юноша, който на 25 април т.г. през нощта счупи декоративната чешма в кв. „ Вароша “ в Ловеч. Самоличността му е разкрита от чиновници на общинското звено „ Контрол и сигурност “, които прегледаха записите от въпросната нощ. Снимката е замъглена, с цел да се резервира информацията за персоналните данни на младежа.

На записа ясно се вижда по какъв начин група от шестима младежи неведнъж се въртят към известната „ Чешма с чаплите “, като един от тях чупи с крайник чучура. Постъпката е несъвместима с нормите на публично държание и предстои на публично неодобрение.
Тревожното е, че през април подобен случай става за повторно. Счупена седмица по-рано, чешмата е ремонтирана на 24 април и незабавно по-късно отново е счупена, което към този момент е рецидив.
Община Ловеч акцентира, че ще бъде безпощадна към сходни прояви, които разрушават и унищожават публичното имущество.
Досега неведнъж са били разпознати и порицавани сходни хулигански прояви. Припомняме, че санкции и неодобрение отнесоха тримата хулигани, които замърсиха централната градска част на Ловеч в нощта против 2 април 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР