Идентифицираха единия от заподозрените за отравянето в Солсбъри като офицер

...
Идентифицираха единия от заподозрените за отравянето в Солсбъри като офицер
Коментари Харесай

Идентифицираха единия от заподозрените за отравянето в Солсбъри като офицер от разузнаването

Идентифицираха единия от обвинените за отравянето в Солсбъри като офицер от разузнаването
Идентифицираха единия от главните обвинени за отравянето с новичок в английския град Солсбъри като офицер от разузнаването, оповестява Би Би Си. Разследващи публицисти от английската телевизия посетили село Берьозовка, ситуирано на 5000 благи източно от Москва в Далечния изток на Русия в непосредствена непосредственост до границата с Китай.

Там посочили фотоси на обвинените и жена разпознала Анатоли Чепига, който бил почетен със званието „ Герой на Русия ” – отличие, което се връчва персонално от съветския президент. Полковник Чепига бил разпознат от локалните защото израснал в селото. В скорошно изявление за съветската държавна телевизия обаче той съобщи, че името му е Руслан Боширов и е граждански жител.

Според английската полиция обаче двамата обвинени евентуално не са употребявали същинските си имена, когато са влезнали на територията на Обединеното кралство. Русия отхвърля да е забъркана по какъвто и да било метод с нападението с нервнопаралитиното вещество новичок против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия на 4 март.

През предходната седмица представител на съветския президент Владимир Путин изрично отхвърли званието „ Герой на Русия ” да е било присъждано на разположение с името Анатоли Чепига. Той отхвърли да отговори и дали това значи, че полковникът е бил почетен с оценката поради осъществяването на секрети задачи.

Самият Путин преди две седмици разгласи, че обвинените, търсени от английската полиция, са цивилни. „ Няма нищо особено и нищо престъпно в тази ситуация ”, безапелационен бе съветският президент. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР