Идеите на терориста не са му дошли от Господ Бог.

...
Идеите на терориста не са му дошли от Господ Бог.
Коментари Харесай

Експерт алармира: Трябва да мислим за превенция на атентати у нас


Идеите на терориста не са му пристигнали от Господ Бог. Този човек се е радикализирал посредством обществените мрежи, на място в Близкия Изток. В Ирак има повече от 700 души от някогашните руски републики, които се бият на страната на ИД. Това сподели пред Би Ти Ви анализаторът Алекс Алексиев, който разяснява атентата в Ню Йорк. 

" Саудитска Арабия носи най-голяма отговорност за разпространението на джихадизма. Дано думите на престолонаследника, че Рияд ще се върне към умерения и търпелив ислям се осъществен. В България казусът идва от непознатите проповедници, които обикалят по махалите. Дианетът е високомерен от непознати жители, които нямат нищо общо с исляма, който се изповядва в България ", разяснява той.
" Трябва да мислим за предварителна защита на атентати у нас. Това ще е по-лесно, в сравнение с след това да обясняваме не дай си боже за какво се е стигнало до тук. Като цяло, в Съединени американски щати заплахата от терористични офанзиви е доста по-малка, в сравнение с в Европа ", сподели още Алексиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР