Идеалният комплект за начинаещия убиец на вампир … Очаква се готическа

...
Идеалният комплект за начинаещия убиец на вампир …
Очаква се готическа
Коментари Харесай

Идеалният комплект за начинаещия убиец на вампир

Идеалният комплект за начинаещия палач на върколак … Очаква се готическа кутия, цялостна с атрибути за ликвидиране на вампири, да донесе голяма сума на търг (Zona666.com).



Идеалният подарък за начинаещия палач на върколак … Уникалният комплект, който е събран в богато украсена железна кутия наподобява на взет от някой филм – съкровищница от принадлежности, предопределени да оказват помощ на някого в битката му против вампирте.



Вътре могат да се намерят бутилка от зъби на акула, броеница, чифт клещи, джобно ножче със сребърно острие, мъниста от розова кост, кръстове, оръжие, дребен наследник флакон, съдържащ загадъчно вещество и други атрибути. Комплектът също по този начин съдържа копие от Новия завет от 1842 година, което е надписано, с може би единствената улика за произхода на кутията, с името Изабела Суарбрик – Isabella Swarbric. Много малко се знае за тази сбирка, кой я е направил и от кое място идва … Четете още: Най-голямата окултна онлайн библиотека в света (линк) Сегашният й притежател споделя: “Имам го в личната си сбирка от три години. Купих го от огромен панаир на антиквариати в Нюарк-он-Трент (Newark-on-Trent). Хареса ми външния тип на готическата кутия, и когато я отворих и видях какво съдържа- просто трябваше да я имам. Мислех, че е толкоз забавно … – чудесна тематика за диалог. ” Смята се, че на търг, комплектът може да донесе на настоящия му притежател над 3000 $. Чарлз Хансън от Hansons Auctioneers споделя: „ Задачата на убийството на върколак е извънредно сериозна и историческите разкази подсказват нуждата от съответни способи и принадлежности. Смята се, че предмети с религиозно значение, като разпятия и Библии, отблъскват тези чудовища, отсам и тяхното мощно наличие в комплекта, който намерихме. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР