Идън Ууд , най-красивото момиченце на света, навърши пълнолетие и

...
Идън Ууд , най-красивото момиченце на света, навърши пълнолетие и
Коментари Харесай

Едва на 2 г. тя мина през ада заради титлата „най-красива“ – солариум, лишения и мъчения съсипаха здравето й! Ето как изглежда днес

Идън Ууд, най-красивото момиченце на света, навърши пълноправие и през днешния ден пленява с хубостта си. Помните ли спорното телевизионно шоу “ Toddlers and Tiaras “? Навремето то провокира доста рецензии в обществото, а мненията се лееха поради непристойното поощряване на малолетни деца.

Детските състезания за хубост са доста известни в Америка и доста майки обичат да записват дъщерите си в сходни формати, вярвайки, че по този метод ще обезпечат по-добро бъдеще за децата си.

Истината за тези състезания обаче е надалеч по-жестока – дребни деца са подлагани на мъчения, единствено и единствено да наподобяват съвършено.

Не е загадка, че за дребните момиченца важат същите правила като за големите – постоянно вървят на солариум, поставят си изкуствени нокти, мигли, коси и даже зъби. Те трябвало да репетират с часове дневно, носели тежки костюми и учели хореографии като експерти. Това е единствено част от листата с нужните критерии, с цел да бъде оповестена една дребна девойка за „ най-красивата “. Идън Ууд, към този момент пълнолетно момиче, също е усетила тъмната страна на този искра.

 Идън Ууд

 Идън Ууд като дребна

Идън печели няколко пъти в разнообразни надпревари. Тя е единствено на две години, когато майка й, Мики, я въвлича в този блестящ свят – точно тя настоява Идън да има съвършена прическа, грим и да бъде облечена в дамски рокли от тюл. Идън е оповестена за най-красивото момиче в Америка, а лицето й е добре известно по целия свят, в това число и у нас.

Мнозина споделят, че Мики е малтретирала Идън. Карала я да яде извънредно нискокалорична храна и й давала енергийни питиета, с цел да поддържа настроението й и да устоя на тежкото движение на надпреварите.

Всичко това се отразява на здравето й.

„ Момиченцето постоянно имаше главоболие и проблеми с храносмилателната система. По-късно медиите писаха, че Мики в действителност бие дъщеря си, тъй като младата Идън се съпротивлява на състезанията. Накрая майката получи предупреждение от обществените, че детето ще й бъде отнето “, описват близки до фамилията.

 Идън Ууд хубост

Идън обаче решава да се състезава сама. Тогава тя е единствено на шест години и има спечелени 300 трофеи подред!

 Идън Ууд през днешния ден

През февруари тази година тя навърши 18 години, написа автобиографична книга и стана блогър. Следващата точка в проекта й е да стартира лична линия детски облекла.

 Идън Ууд хубост

 кралица на хубостта

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР