ID.4 е първият изцяло електрически SUV модел на марката Volkswagen.

...
ID.4 е първият изцяло електрически SUV модел на марката Volkswagen.
Коментари Харесай

Любопитно за електрическото SUV на Volkswagen

ID.4 е първият напълно електрически SUV модел на марката Volkswagen. В същото време ID.4 ще бъде и първият представител на най-големия пазарен сегмент в света - категорията на компактните SUV модели, който ще бъде в положение да предложи на потребителите неутрални във връзка с климата процеси на произвеждане и употреба.

Също като компактния ID.3, той употребява софтуерната основа на модулната платформа за електрическо задвижване (MEB) на групата Volkswagen, която включва всички мощни страни на моделната фамилия ID - компактни външни размери, задоволително необятен интериор, динамичен темперамент на пътя, интуитивно ръководство на функционалностите и цялостна информационна съгласуваност.

Дългият самостоятелен пробег на ID.4 става вероятен с помощта на доста добра аеродинамика и огромния потенциал на акумулаторната батерия. ID.4 може да измине до 500 километра (според WLTP) без нужда от прекъсване за зареждане. От компанията декларират, че с помощта на картата за зареждане, предлагана с услугата We Charge на определени пазари, в бъдеще клиентите на Volkswagen ще могат да употребяват и мрежата за бързо зареждане Ionity на по-изгодни цени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР