IBM обмисля преструктурирането на отделите си „Глобални технологични услуги“ (Global

...
IBM обмисля преструктурирането на отделите си „Глобални технологични услуги“ (Global
Коментари Харесай

IBM обединява услугите в общ отдел

IBM обмисля преструктурирането на отделите си „Глобални софтуерни услуги“ (Global Technology Services, GTS) и „Глобални бизнес услуги“ (Global Business Services, GBS) и сливането им в един общ отдел, наименуван „IBM услуги“, предава The Register, базирайки се на лична информация. Big Blue е най-големият снабдител на услуги в света, като за тази цел е впрегнал войска от над 190 000 чиновници по целия свят.

Изданието цитира вътрешни документи, с които се е сдобило, в които се декларира, че „нашите клиенти схващат своя триумф основно, съдейки какъв брой добре те капитализират експоненциалнo натрупваното познание, подтиквано от настъпващите технологии“. И също това, че клиентите им, съгласно самата компания, „търсят благонадежден сътрудник, който може да обезпечи тактика, бизнес и софтуерна консултация, нововъведения и безупречно изпълнение“.

Писмото до чиновниците на компанията продължава с това, че „IBM разполага с най-умелите, реформаторски настроени, стимулирани от резултатите експерти в региона на осведомителните технологии и бизнес консултирането. Според клюки обаче, Big Blue възнамерява сериозна чистка в GTS, като 30 000 ще бъдат преназначени на нови служби, а 10 000 от тях може да изгубят работата си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР