IBM България има нов търговски директор. Досегашният директор Игор Правица

...
IBM България има нов търговски директор. Досегашният директор Игор Правица
Коментари Харесай

Георги Ганев става търговски директор на IBM България

IBM България има нов търговски шеф. Досегашният шеф Игор Правица е нараснал и поема длъжността Регионален водач по продажбите за IBM Централна и Източна Европа. На негово място идва Георги Ганев, дълготраен чиновник на компанията.

В качеството си на търговски шеф на IBM България Георги Ганев ще дава отговор за всички действия, свързани с клиентите на IBM в България, обхващайки цялото портфолио от артикули и услуги на компанията. Ганев ще поддържа локалната общественост и бизнес екосистема от клиенти и бизнес сътрудници на IBM по пътя им към цифровата промяна. Той ще работи върху внедряване и развиване на новаторски технологии, в това число изкуствен интелект, облачни технологии, блокчейн, както и решения в областта на сигурността, показват от компанията.

По време на 16-годишната си кариера в IBM, Ганев е заемал редица позиции в областта на продажбите, бизнес консултантските услуги и финансите в IBM България. Георги има магистърска степен по организация на труда от Университета за национално и международно стопанство в София.
 Директорът на IBM в България: Данните са новата валута
Директорът на IBM в България: Данните са новата валута

Blockchain има необикновен капацитет за бизнеса, споделя Игор Правица
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР