IBM анонсира новия тип безплатни акаунти IBM Cloud Lite за

...
IBM анонсира новия тип безплатни акаунти IBM Cloud Lite за
Коментари Харесай

IBM предостави безплатен достъп до своите облачни технологии

IBM анонсира новия вид безвъзмездни сметки IBM Cloud Lite за потребление на нейните безвъзмездни технологии.
Акаунтът IBM Cloud Lite дава безграничен достъп към екосистемата от облачни услуги на компанията. Новият вид сметки е безвъзмезден и остава безвъзмезден без никакви ограничавания във времето на неговото потребление.

Lite акаунтът включва:
256 MB памет в Cloud Foundry и 2 GB в KubernetesДостъп до онлайн услугите на IBM: API Connect, Watson Conversation, Watson Discovery, Internet of Things Platform, Data Science Experience и още доста другиУдобни помощни функционалности – автоматизирано прекосяване в пестелив режим при престой, освобождение наизуст и други сходни за по-добро ръководство на предоставените ресурсиМониторинг на потребления запас и предизвестие при приближаване на лимита
IBM смята, че Lite сметките са превъзходна опция за образование за работа с облачните услуги и за по-близко запознаване с ИИ IBM Watson. Новите сметки са изключително подобаващи за тестването на IBM Сloud в личните приложения, както и основаването на POC (Proof of Concept) с потребление на IBM Cloud съставените елементи.



Важно е да отбележим, че при регистрирането на Lite акаунт не се постанова въвеждането на данни за кредитни карти, от които биха могли в бъдеще да бъдат изтеглени някакви средства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР