И зглежда че принц Хари е направил първата крачка към

...
И зглежда че принц Хари е направил първата крачка към
Коментари Харесай

Вечеря между Хари и Чарлз: Задава ли се примирие в кралското семейство

И зглежда че принц Хари е направил първата крачка към помиряване с татко си принц Чарлз.

"Дейли мейл " цитира кралски източник, който е декларирал, че принц Хари е планувал вечеря на четири очи с татко си принц Чарлз.

Според английския всекидневник принц Чарлз, до момента в който бил в Шотландия по времето когато Хари и Уилям е възнамерявал да се срещне с по-малкия си наследник и да започва процеса по укрепване на връзките им.

Източници обаче прибавят, че принц Чарлз "се е ужасявал " да организира тази вечеря със сина си, притеснявайки се да не би да остави неверно усещане, което след това да бъде докладвано на херцогинята на Съсекс (Меган Маркъл).

Все още няма удостоверение дали такава вечеря се е случила, само че опитите да се организира, са били добър знак, написа

За стопляне на връзки е споделил и различен кралски източник, който декларирал, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл "усърдно се пробват да оправят връзките си ".

Източникът е показал, че "напрежението сред двете дами е намаляло и те са се оповестили за помирение ".

Според неназования източник, раждането на дъщерята на Хари и Меган – Лилибет, е съдействала за това позитивно развиване.

"Раждането на Лили сближи Кейт и Меган ", споделя кралският източник. "Свърза ги това, че и двете имат дъщери и нямат самообладание всички братовчеди да се срещнат ".

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска споделя на друга: - Знаеш ли, приказва се, че твоят мъж е отпътувал за Холандия дружно със секретарката си! Другата: - Това са… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТе ще оказват помощ за научаване на повече информация за тези сблъсъциАрестите са осъществени след 5-месечно наблюдениеТрусът е регистриран в 3,09 ч. румънско (и българско) времеОказа се, че отпуските на българите в Съединени американски щати са повлияли на изборния развой оттатък ОкеанаНад 1 200 секции предадоха своите документи и резултатите от гласуванетоПроучването на carVertical обгръща 17 страни. За интервал от една година са оценени близо 1 милион отчета за автомобилни истории.Атмосферното налягане ще остане близо до междинното за месецаЧрез тях телефонът ви ще е по-сигурен от 99% от другите iPhone-иМачът беше решен след осъществяване на дузпи – съветската рулетка във футбола„ Подкрепата, която получи „ ИТН ” е изумителна ”, съобщи водачът на партиятаКарадайъ: Условията ни са възобновяване на нормалността в политиката и демокрациятаДанните са на организация „ Галъп ”По думите ѝ хората са посочили, че са отговорниТой дефинира машинното гласоподаване като „ нелепост ”Коя партия какъв брой депута

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР