И за кралското семейство празникът тази година ще е различен,

...
И за кралското семейство празникът тази година ще е различен,
Коментари Харесай

Украсата в замъка Уиндзор, където Елизабет II ще посрещне Коледа

И за кралското семейство празникът тази година ще е друг, а кралица Елизабет II и принц Филип ще нарушат фамилната традиция и вместо в имението " Сандрингам ", ще се отделят за празниците в Уиндзор. „ След като взеха поради всички препоръки, кралицата и Единбургския херцог взеха решение да прекарат тази година Коледа безшумно в Уиндзор “, разгласи преди дни представителят на Бъкингамския замък. Там обаче сигурно няма да им липсва празнична атмосфера, тъй като той към този момент свети с помощта на красивата си коледна декорация.



Най-впечатляваща е голямата 20-метрова елха, ситуирана в най-голямата зала в замъка, която е украсена с над 3000 играчки и светлини. Нещо, което е лишило да личния състав цели два дни. Впечатляващата елха ще може да бъде забелязана от посетителите на Уиндзор преди празниците.



Разбира се, коледният дух се прокрадва не по-малко и в останалата част от големия палат, а украсена елха има и в по този начин наречената вътрешна зала, която е обособена от Джордж IV през 20-те години на предишния век като пространство, в което се посрещат формалните посетители. Сега това е първото помещение, което посетителите в Уиндзор виждат.



 
Какво не знаем за замъка " Балморал " – мистичната лятна резиденция на кралицата

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР