и Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село

...
и Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село
Коментари Харесай

Напрежение в НС: Асен Василев и Йордан Цонев искат проверки с дрегер, докато разискват Изборния кодекс


и Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на желаеха инспекции с дрегер, до момента в който се разисква Изборният кодекс.

След като сред представители на двете обединения се развихри спор за пазаруването на гласове и подправянето на вота, Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на заплаши да повика инспекции с дрегер за депутатите на " Промяната ".

Междувременно председателстващият съвещанието обърна внимание, че в залата не се употребяват питиета, а, към този момент на трибуната, се съгласи и предложи да се създадат инспекции с дрегер.

" Точно по този начин. Може ли с дрегер да проверим всички присъстващи? Хайде, докарайте дрегера, апелирам ви се, ще заседаваме задоволително. Докарайте дрегера и да стартираме откъдето желаете - от ляво надясно, от дясно наляво ", призова Василев.

Желязков обаче имал поради кафета и питиета, изясни той самият, само че това в допълнение ядоса Василев, тъй като пред Желязков имаше бутилка с вода.

Така Василев го упрекна в двоен стандарт за председателстващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР