I woke up like this – flawless? Не. Нито сега,

...
I woke up like this – flawless? Не. Нито сега,
Коментари Харесай

7 бюти тайни от най-великите жени в историята

I woke up like this – flawless? Не. Нито в този момент, нито преди. Всяка една от нас си има своите ритуали за хубост, които извършва прецизно всеки ден. Но в днешно време има безпределно доста артикули, които ни оказват помощ. А каква е била тайната за младост и хубост в предишното? Ето триковете на едни от най-великите дами в историята!

Клеопатра

Млечните бани, които е правила тя, напълно не са мит, в противен случай – потвърдено е, че работят! Заради млечната киселина, кожата е подмладена, сияеща и ексфолирана. Можете умерено да потопите памучен тампон в мляко и да нанесете на лицето или по тялото. С този дребен трик ще имате кожата на кралска персона.



Мария Антоанета

Тази дама е имала пари, които се равняват на към 4 милиона $ към днешна дата, за облекла и аксесоари годишно, тъй че какво й е пречило да си купува най-скъпата козметика по това време?! Но не. Нейната загадка за хубост била доста елементарна – маска от коняк, яйца, мляко и лимон. Така кожата й постоянно изглеждала превъзходно.



Хубавата Елена от Троя

Твърди се, че за безконечна хубост Елена разчитала на ябълков оцет. Доказано е, че той е съдържа витамини, минерали, антиоксиданти и ензими, които са нужни за нашата кожа. Ако му се доверите, кожата ви ще наподобява освежена и поддържана.



Екатерина Велика

За своята хубост тя разчитала на... лед. Оказва се, че процедурите с лед доста ни разкрасяват, като чудесно овлажняват кожата. Охлаждането подтиква притока на кръв и усъвършенства обмяната на веществата. Освен това свива порите, а кожата става по-еластична и се появява естествената руменина.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР