И вторият PCR тест на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов

...
И вторият PCR тест на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов
Коментари Харесай

Здравният министър с втори отрицателен PCR. Светослав Иванов обаче е с Covid-19

И вторият PCR тест на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов е негативен. Това оповестиха той в профила си в обществена мрежа. Резултатът е станал прочут довечера. Министър Ангелов е добавил, че ще остане вкъщи си до 2 ноември, когато изтича карантината му.

Тя беше наложена на 23 октомври. Министърът на здравопазването бе първият от контактните с премиера Бойко Борисов, който разгласи, че самоизолира.

Същевременно журналистът и водещ на предаването " 120 минути " по bTV Светослав Иванов заяви, че е е позитивен за коронавирусна зараза.

" След леко неразположение през вчерашния ден, през днешния ден публично се причислявам към тима на борещите се с Covid-19. Влизам в тази среща с лека изнемощялост, само че мощна религия, че всичко ще бъде наред. Пожелавам го на всички, които сега се лекуват ", написа в профила си във Facebook Иванов.

И продължи: " Вече се запознахме, в идващите дни ще се опознаем и след това ще се разделим по живо по крепко. Защото ще се зареждам с позитивна сила от карантинираните ми девойки. Ще е красива и радостна карантина, уверен съм. Започвам да се обаждам персонално на всички, с които съм имал контакт в последната седмица. Дано сте здрави, другари! Прегръщам ви! И спазвайте разпоредбите, тъй като не е време за взаимни отстъпки ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР