И вторият ден от предпоследната августовска седмица ще е слънчев,

...
И вторият ден от предпоследната августовска седмица ще е слънчев,
Коментари Харесай

Синоптици посочиха колко още седмици няма да вали

И вторият ден от предпоследната августовска седмица ще е безоблачен, топъл и недъждовен. Но това е единствено началото на дълга поредност сходни дни, написа Блиц.

 

Синоптичните прогнози за идващите седмици дават не повече от 2-3 дни с вероятни валежи чак до началото на новата образователна година. Слънчеви ще са празничните дни и към Съедиенинето.

Днес ще е е слънчево и топло, след обяд тук-там в низините и горещо. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°.



Десетдневната прогноза на Синоптик.бг за региона на София е напълно слънчева

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за август и ще остане без основна смяна, гласи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по билата сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра е към 23°, на 2000 метра – към 16°.
 



В дълготрайната прогноза на accuweather.com като най-близки дни с вероятни превалявани са посочени 29 август и 15 септември.

През идващите дни ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове в низините - още веднъж горещо. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно или със слаб източен вятър, в източната - вятърът ще е до сдържан, от североизток.

Температурите ще се покачват и към четвъртък-петък преобладаващите оптимални ще са сред 32° и 37°; по-ниски, до 27°-29°, ще остават по Черноморието,

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР