И ВМРО се регистрира за предстоящите местни избори .В Централната

...
И ВМРО се регистрира за предстоящите местни избори .В Централната
Коментари Харесай

ВМРО се регистрира за местните избори

И Вътрешна македонска революционна организация се записва за идните локални избори.В Централната изборна комисия представители на партията внесоха 6090 подписа, с които обявиха присъединяване си в идния избор през октомври.

От Вътрешна македонска революционна организация чакат положително показване на локалните избори, като в множеството регионални градове ще имат независими претенденти. Сред тях нямало нито външни, нито инцидентни хора, а всички били дейци на организацията и нейни съидейници. Джамбазки очерта съответните цели на идния избор.
Ангел Джамбазки, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация: Кмет на София и болшинство от кметове в страната. Ако би трябвало да бъдем реалисти, действителните благоприятни условия за кметове на регионални градове са Пловдив, Русе, Враца, Плевен, Сандански.
Джамбазки счита, че кандидатурата на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София ще бъде толкоз мощна, че главната борба няма да е сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова,както е предначертано сега.

Ангел Джамбазки,зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация: Така както следим акцията в София, тя не отговоря на действителните проблеми на софиянци. София не е единствено жълтите павета, София е и „ Люлин ", София е и „ Младост ", София е и „ Дружба ". Не е единствено въпросът за метрото, а и за градския превоз, който би трябвало да бъде освежен. Много се приказва за мръсния въздух, само че никой не довършва изречението и не споделя, че най-мръсните региони са тези, в които има ромските махали, където се горят отпадъци.

За изборите в страната от Вътрешна македонска революционна организация показаха, че с НФСБ работят тук-там добре и се надяват в някои градове да имат общи кметове.Основното в предизборната стратегия на Вътрешна македонска революционна организация е да не позволяват реализирането на общински съветници от етнически партии, които съгласно Джамбазки се опитвали да се промъкнат през задната врата посредством подправени обединения.

 НФСБ и Атака подадоха документи за присъединяване в локалните избори НФСБ и Атака подадоха документи за присъединяване в локалните избори
НФСБ се записва в ЦИК за присъединяване в локални избори. Малко по-късно и от Атака подадоха документи. Лидерите на двете партии, досегашни сътрудници, отн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР