И видяхте, че за „Фолксваген“ още не е приключила темата.

...
И видяхте, че за „Фолксваген“ още не е приключила темата.
Коментари Харесай

Борисов с тежки думи за завода на "Фолксваген"

И видяхте, че за „ Фолксваген “ още не е завършила тематиката. С тази риторична имитация се обърна към публицисти в Шумен министър председателят Борисов, който посети Индустриалната зона в града, гостува и на филиала за сестри и акушерки.

Медиите го попитаха по какъв начин ще задържи здравните служащи у нас, а той бе безапелационен, че ключът е в „ мощна стопанска система “. По думите му точно единствено със фабрики, които се строят у нас, брутният вътрешен артикул се подвига и това автоматически се придвижва върху по-високи приходи на популацията.
„ Тогава идват заплатите, другояче идват задължения. Не инцидентно ние сега сме с най-ниския външен дълг в Европа, тъй като се отнасяме като положителни стопани към България, а не да задлъжнеем, а идващите да ни изплащат “, сподели Борисов.

Не пропусна да изясни, че страната влага и в лечебни заведения, университети, основава условия за труд и образование. „ Това са вложения от страна на страната “, сподели министър председателят.

В Шумен той гостува на Филиала за сестри и акушерки към Медицинския университет във Варна. Ръководството му благодари, че през 2015 година с неговата решаваща помощ образователното заведение е било намерено в Шумен.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР