И ви забранявам да пишете, Дани Кирилов, във Facebook. Забранявам.

...
И ви забранявам да пишете, Дани Кирилов, във Facebook. Забранявам.
Коментари Харесай

Борисов към Данаил Кирилов и министрите: И ви забранявам да пишете във Facebook

" И ви не разрешавам да пишете, Дани Кирилов, във Фейсбук. Забранявам. Защото освен че не е смешно, освен че ги възпалявате ". Така министър председателят Бойко Борисов се обърна към министрите и съответно - към Данаил Кирилов при започване на днешното съвещание на държавното управление.
Повод за репликата му беше последният пост на правосъдния министър, в който той разказа присмехулно акцията на " Да, България " в Росенец преди всеобщото плажуване на 11 юли.  А той от своя страна разпали още повече публичното неодобрение и докара до митингите с искане на оставката на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.
Чия страна зае правосъдният министър в тази ситуация " Росенец "? Правосъдният министър написа:
Това се случи тъкмо след конфликта на Христо Иванов и негови сподвижници с гардовете от НСО на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, които не му разрешиха да слезе на плаж Росенец - който е държавна благосъстоятелност, т.е. би трябвало да е наличен за всички български жители.
Тогава двамата гардове поругаха и българското знаме, носено от Иванов, като го хвърлиха на земята.
Христо Иванов дебаркира при морския сарай на Доган, само че въоръжена защита го изгони (ВИДЕО)
" С Христо Иванов сме работили години наред. Един ден им се плажуваше, след това към този момент не им се плажува, времето отново е хубаво - добре подбрани неща, които се вършат ", заключи през днешния ден Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР