И Великден, и дългата почивка покрай него са вече е

...
И Великден, и дългата почивка покрай него са вече е
Коментари Харесай

След Великден - кога са следващите почивни празнични дни за 2024 г.

И Великден, и дългата отмора около него са към този момент е зад тила ни, а ние към този момент мислим за идната почивка. И тъй като знаем, че не сме единствените, ето и какви са опциите откъм почивни празнични дни, които ни остават до края на 2024 година

Месец май се обрисува съществено отпускарски, тъй като следва и още един дълъг, тридневен уикенд. 24 май е освен неучебен, само че и неработен , а за наше благополучие се пада и в петък. А в случай че се нуждаем от по-дълга отмора, можем да си вземем още някой и различен ден отпуска около тези събиращи се три.

Следващите летни месеци обичайно минават без публични почивни дни и по този начин до септември, когато ни чакат идващите. 6 септември , на който означаваме Съединението, също се пада в петък и по този начин имаме о ще един дълъг уикенд разполагаем, в който да се порадваме на към момента топлото време.
 Снимка 663857

Следващият почивен ден е 22 септември, Денят на независимостта . Тъй като се пада в неделя, получаваме бонус почивен ден в понеделник, 23 септември , т.е. още веднъж три почивни дни .

И по-късно скачаме непосредствено към коледните празници, които може да ни се костват още много надалеч, само че отново ще си дойдат незабелязано, както всяка година.
 Ваканция, отмора и по какъв начин да оцелеем в офиса след отпуска
6 трика по какъв начин да оцелеем в офиса след отпуската

И то без никой да разбере, че към момента сме духом на плажа

През 2024 година почивни празнични дни са 24, 25 и 26 декември , които се падат вторник, сряда и четвъртък. Затова занапред може да си пуснем отпуска в понеделник и петък (на 23 и 27 декември) - сигурно ще има и други искащи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР