И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала

...
И вчера, и днес коалицията ясно показва, че е достигнала
Коментари Харесай

Иванов: Ще обсъдим какви са условията да продължим да бъдем част от коалицията


И през вчерашния ден, и през днешния ден обединението ясно демонстрира, че е достигнала своя концептуален таван да действа. Не сме си разрешавали да извиваме ръце, да тропаме по масата и да вършим червени линии, само че в този момент идва време да вдигнем червен байрак. Липсата на действие на обединението не може да продължава по този метод.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

" Ще се обърнем към своите органи идващите дни и ще създадем доста сериозна полемика за това по какъв начин бихме могли да бъдем потребни и какви са изискванията да продължим да бъдем част от тази коалиция, разбирайки изцяло, че по никакъв метод не можем да заплашим съществуването на държавното управление. От друга страна, ясно осъзнаваме, че страната не може да бъде хвърлена в условия на липса на ръководство, да бъде свален този кабинет или да се отиде към избори “, съобщи още Иванов.

Той добави, че от „ Демократична България “ не ги е боязън от избори.

„ Ние нашето ще си го вземем. Ако в тези условия, страната в този момент отиде на избори е безусловно непредсказуем още един миг на рецесия. Страх ме е от това, че екстремисти като „ Възраждане “, които с такова чудовищно удоволствие експлоатират страховете на хората, могат да трансфорат една акция в голям публичен пожар. България има потребност от успокоение и ясно водачество “, съобщи Иванов.

Според него обединението би трябвало бързо да увеличи коефициента си на потребно деяние и да стартира съответно да реагира на рецесията в Украйна и на всичко, което следва от нея.

" България би трябвало доста бързо да реши по какъв начин ще се пази от експанзията на Кремъл, който се пробва да преразгледа целия интернационален ред в Източна Европа не просто териториалните граници на Украйна и в това число статута на страни като България ", сподели още Иванов.

Вижте повече във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР