И във втората седмица след Уимбълдън елитните тенисисти имат опцията

...
И във втората седмица след Уимбълдън елитните тенисисти имат опцията
Коментари Харесай

Започва силният тенис турнир в Хамбург

И във втората седмица след Уимбълдън елитните тенисисти имат опцията да се включат в няколко мощни шампионата на клей. През идните дни фокусът ще е насочен главно към Хамбург.

Мъжкият шампионат в Северна Германия е от категория АТР 500, което поддържа да притегли някои доста занимателни имена. Схемата се оглавява от Карлос Алкарас, който ще значи своето завръщане на тура след Уимбълдън с двубой срещу сънародника си Никола Кун, който към този миг съставлява Германия.

Във втори кръг е евентуален много занимателен спор с финалиста в Бостад Себастиан Баес, за който първото усложнение се намира Филип Краинович. В тази четвъртина са още Карен Хачанов и Фабио Фонини. Пабло Кареньо-Буста и Холгер Руне са другите поставени в горната половина.

В долната са някои от по-интересните мачове в първи кръг. №2 в схемата Андрей Рубльов ще стартира срещу Александър Бублик и ако успее да преодолее това усложнение, то във втори кръг може да срещне победилия го в Бостад Франсиско Серундоло.

Николоз Басилашвили и Аслан Карацев ще играят сред тях в мач измежду двамата тенисисти, упрекнати в уреждане на мачове в предходното. №3 Диего Шварцман започва с двубой срещу Емил Русувуори, а по никакъв метод няма да бъде обикновено и за №5 Ботик ван де Зандсхулп - негов съперник е Алехсандро Давидович Фокина.

Гледайте всички мачове от шампионата директно по MAX Sport 1! Първите са конфликти са през днешния ден и стартират в 12.00 часа българско време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР