И външно, и вътрешно, и правосъдното министерство, а и към

...
И външно, и вътрешно, и правосъдното министерство, а и към
Коментари Харесай

Борисов: Отпадането на механизма е добро, но всеки ден трябва да се борим с корупцията


И външно, и вътрешно, и правосъдното министерство, а и към Станишев мога да изкажа признателност, на комисар Тимерманс, на Жан-Клод Юнкер, както и на всички, които направиха по този начин, че да имаме добър отчет за България. Съжалявам, че някои наши съперници реагират все едно нещо неприятно се е случило. Това съобщи пред министрите министър председателят Бойко Борисов по отношение на отпадането на мониторинга на Европейска комисия за България, съобщи БГНЕС.

„ Никъде не споделят „ правителството”, „ Борисов” или който и да било, споделят България. Утре ще имат страна, която не е под ударите на механизма. В Европа всички страни ще не престават да бъдат следени за отстояване на демокрацията и правилата на ЕС”, акцентира Борисов. Той означи, че би трябвало да вървим дружно със съседите, с цел да има разцвет нашият район.

„ Бяха тук „ Репортери без граници”. Трябва да знаят, че когато са били тук по същото време беше Европейският съвет и каквото и предпочитание да съм имал да се видя с тях, не съм имал тази опция. Това, което страната може да направи за свободата на словото, е разпространяването да не оставя на частници, а „ Български пощи “ да дават отговор за него. В точка Б 4, тъй като „ Български пощи” са държавни 100%, подсигуряваме, че всяко издание ще отиде там, където желаят да го прочетат, уповавам се да ни подкрепите тази точка да бъде приета”, добави министър председателят.

Той още веднъж се върна на тематиката за мониторинговия отчет на Европейска комисия и съобщи, че отпадането на механизма е нещо положително. „ Но още повече всеки ден, всеки час би трябвало да се борим за върховенството на закона, за битката с корупцията, контрабандата и това, което към днешна дата са отчели е, че се прави добре, само че ние още не сме идеални, би трябвало да поставим още спомагателни усилия”, добави Борисов.

+Вино с акт за раждане демонстрират на ревю в София
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР