И в Разград полицията жъна канабис и изпревари градинарите, прибирайки

...
И в Разград полицията жъна канабис и изпревари градинарите, прибирайки
Коментари Харесай

И в Разградско полицията жъна канабис от плантация

И в Разград полицията ожънвам канабис и изпревари „ градинарите ”, прибирайки 165 кг. зелена тревиста маса с извънредно високо наркотично наличие.

Парцелът от 100 кв., засети с култивирани растения, е открит в землището на село Гецово. По информация на полицията мястото е на 5 метра от река Бели Лом. От другата страна било заградено с дървета, с цел да се опази закътано.
 марихуана, канабис  марихуана, канабис

Самият терен на плантацията пък бил грижливо квалифициран – изсечени били дървета и шубраци. Мястото било подравнено и към 38-те растения, които били на редове, били построени напоителни вади, които се захранвали от реката.

Осигурени са били оптимално положителни условия за осветеност и влага на насажданията, оповестиха криминалистите от Разград.

Направените на място проби са открили чудесно качество на суровината. Данните са, че тя е предопределена за наркопазара в региона.

По случая е почнало досъдебно произвеждане. Работата продължава и се търсят „ градинарите ”, които са вложили толкоз старания в основаването на плантацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР