И в понеделник ни очаква слънчево време, след обяд и

...
И в понеделник ни очаква слънчево време, след обяд и
Коментари Харесай

И тази седмица започва с жега

И в понеделник ни чака слънчево време, след обяд и горещо. След пладне ще има краткотрайни нараствания на облачността, но единствено на обособени места в планинските региони ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса.



iStock/Getty Images

По Черноморието ще е най-вече слънчево и топло. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса.



iStock/Getty Images

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там в масивите от Западна и Централна България ще превали кратковременно. Ще духа сдържан до мощен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса,   на 2000 метра - към 16.



iStock/Getty Images

На 27 и 28 август (вторник и сряда) времето ще се задържи без основна промяна - най-вече слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността. Ще остане горещо, с оптимални температури над 30 градуса, тук-там ще доближават 35-36. Вятърът от изток-североизток ще се резервира, ще е слаб до сдържан, в Източна България по-често - сдържан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР