И в пловдивския район Южен" вече тече процедура по отдаване

...
И в пловдивския район Южен" вече тече процедура по отдаване
Коментари Харесай

Все повече хора се заселват в Кючука, вижте как ще решат проблемите с паркирането!

И в пловдивския регион " Южен " към този момент тече процедура по отдаване тук-там за платено местодомуване на леки коли, заяви кметът Борислав Инчев. На този стадий малко над 30 такива паркоместа са планувани на новоизградения паркинг на ул. " Одеса ", както и на ул. " Радовиш " до парк " Белите брези ". За местата ще може да се кандидатства до 21 декември 2017 година, като към този момент има подадени заявки от жители, напомни Инчев.
Подробна информация по отношение на кандидатстването и нужните документи може да се получи от интернет уеб страницата на районната администрация на " Южен ", както и в стая № 8 в кметството на ул. " Македония " № 73 А, етаж. 2. 
" Припомням, че има гласувана Наредба от Общинския съвет Пловдив, която е редно да осъществим, а и по този метод ще се даде и опция на живущите да си подсигуряват места за паркиране ", разяснява Борислав Инчев, като посочи, че в региона непрестанно се заселват нови семейства и че построяването и обособяването тук-там за паркиране е целенасочена политика още от началото на мандата му като областен кмет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР