И в Източна България още в петък може да се

...
И в Източна България още в петък може да се
Коментари Харесай

Снегът Ще Се Изсипе Върху България Всеки Момент! Ето Какво Ни Чака И Къде Ще Е Най-Зле!

И в Източна България още в петък може да се образуват снежинки.

Това атмосферно налягане дни наред ни защитаваше, само че към този момент си отива ", уточни тя. От днешният ден постепенно и последователно температурите ще се намаляват. От 15 до 18 температурите ще са под нулата. Следващата сряда, както виждате колкото по-далече отиваме във времето, ще бъде по-хладно.

Ще бъдем в предната част на един Средиземноморски циклон, който ще увеличи температурите, само че ще е за малко. В четвъртък и петък циклон ще се настани по-трайно над Балканския полуостров, ще засегне и Централна Европа.

Ще ни чака най-вече облачно време в по-голямата част от страна, със североизточен вятър. Ще нахлува леден въздух, сподели Стойчева. Следващата седмица ни чака все по-студено време, заключи синоптикът.

Очакват ни надлежно с преваляванията от дъжд и във високите елементи на планини от сняг. Между 4 и 10 л, само че в обособени планински региони може да доближат 15-20 л. В западните региони може да няма дъжд.

Интензивни снеговалежи, при които да има зимна конюнктура, към момента не се виждат. Снежна завивка, която да се задържи и да остане, изключително в равнинната част на страна, не се чакат. Но това изсъхнало време към този момент завърши.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР