И в Благоевград днес започнаха протести с искане за оставката

...
И в Благоевград днес започнаха протести с искане за оставката
Коментари Харесай

И Благоевград се включи в антиправителствените протести

И в Благоевград през днешния ден започнаха митинги с искане за оставката на държавното управление . Пред общината в 18 ч. се събраха 50-на души-сред тях единични представители на политически партии, само че болшинството са безпартийни, съобщи БГНЕС.

Днешният митинг е началото, той бе безмълвен, от на следващия ден митингите стартират с шествия, за каквито през днешния ден нямаше позволение.

„ Правителството върви против жителите, виждате излагацията на прокуратурата, желаеме оставката на кабинета-не през днешния ден, не на следващия ден, а незабавно “, сподели водачът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски.



" Така ще е всеки ден до успеха ", сигурен бе Ханджийски, единственият представител на партия.

„ Тук сме, тъй като Благоевград е безпаричен град, би трябвало всички да излязат, бизнесът ни е унищожен от Национална агенция за приходите, всеки който не мисли като ГЕРБ го унищожават материално, а че страната се ръководи от мафиоти, на всеки към този момент е ясно “, сподели Стоян Кьосев.

„ Не поддържам нито президента, нито премиера, тук съм като жител, възмутена съм от пребиването на протестиращ в София, което е неприемливо в една европейска страна “ , сподели Аделина Петрова. Тя добави, че в случай че министър председателят и президента не намерят общ език - да си подават и двамата оставките.

„ Полицаите, направили побоя би трябвало да се проверяват и понесат отговорност, такова безумно принуждение е недопустимо, потресена съм, това са нашите деца “, приключи Петрова.
„ Има разпад на държавността поради безхаберието на политиците, всеки гледа да се набута и лапа, огромният проблем са политическите назначения в Министерство на вътрешните работи, по какъв начин да си правят работата, като са с партийни пристрастия “, сподели Николай Иванов.

Той оглавява митингите с искане за промяна на системата, почнали през есента на предходната година, прекратени от пандемията, и възобновени през май.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР