И утре, и през почивните дни в почти цялата страна,

...
И утре, и през почивните дни в почти цялата страна,
Коментари Харесай

Хубаво ще е времето до края на седмицата

И на следващия ден, и през почивните дни в съвсем цялата страна, като се изключи Черноморието ще бъде горещо. Превалявания ще има в събота основно в планинските региони, а в неделя на повече места в страната.

Тази нощ ще бъде ясно и съвсем безшумно, а на следващия ден най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони - сдържан североизточен вятър.

След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Температурите още веднъж ще са високи – оптималните ще са сред 29° и 34°, в София - към 28°.

По-прохладно ще се задържи по морския бряг - сред 24° и 27°. В следобедните часове основно по северното крайбрежие ще превали. Ще духа сдържан североизточен вятър. Температурата на морската вода е сред 20° и 22°, а вълнението на морето ще бъде едва.

Слънчево време и в планините. През втората половина на деня ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми.

Ще духа сдържан североизточен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималните в курортите ще са сред 15 и 26 градуса.

Слънчево ще бъде на следващия ден в по-голямата част от Европа, която е под въздействие на просторен антициклон. С превалявания от дъжд, тук-там интензивни, ще остане в Северна и Североизточна Европа. Превалявания ще има на Британските острови, във Франция, както и в северозападните и планинските региони на Балканите.

У нас по-интензивни превалявания и мощни гръмотевични стихии предстоят
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР