И трите ми снимки от Пазарджик са включени в десетте,

...
И трите ми снимки от Пазарджик са включени в десетте,
Коментари Харесай

Три снимки на дъждовен Пазарджик влизат в изложба

И трите ми фотоси от Пазарджик са включени в десетте, които ще станат част от Фотоизложбата на Българската асоциация по водите (БАВ), „ Няма нищо по-хубаво от дъждовното време “, показа фотографът Никола Колев на страницата си в обществената мрежа.

До среднощ на 12 февруари беше допустимо онлайн оценяване с „ лайкове “, което дефинира 10-те номинации на публиката и първия победител в състезанието „ Награда на онлайн публиката “. Веднага по-късно жури ще уточни още 40 любимеца в състезанието. На 20 февруари 2019 година ще бъдат оповестени 50-те номинирани фотоси, които ще станат част от впечатляваща фотоизложба в София и ще стартират да мерят сили за награди.

Само 5 от 50-те фотоси, част от фотоизложбата ще бъдат оповестени за безспорни спечелили в състезанието на БАВ, в петте категории: Първо, Второ и Трето място; Отличие за социална институция (подходяща за присъединяване на държавни, общински, културни институции и сдружения, Неправителствени организации организации); Награда на онлайн публиката. На публична гала, проведена от БАВ, създателите на най-харесваните фрагменти ще получат специфични награди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР