И тримата шефове на служби бяха лаконични и казаха, че

...
И тримата шефове на служби бяха лаконични и казаха, че
Коментари Харесай

Костадинов казва кой е сложил черния му печат в Украйна, като поеме управлението

И тримата шефове на служби бяха сбити и споделиха, че нямат информация за какво съм арестуван.

Така заключи съвещанието на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия. Заседанието на комисията се организира в следобедните часове в четвъртък, а мотивът - карцерът на народния представител и водач на " Възраждане " Костадин Костадинов в Украйна на 6 март, след което му бе и наложена 10-годишна възбрана да посещава някогашната руска страна.

Костадинов още веднъж цитира думите на украинските силоваци - " болгарская разведка " (българското разузнаване - бел.ред.) била дала информация, че той бил водач на проруска партия.
 Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен
Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен

Призна, че е имал среща, неофициална, с съветския дипломат

" Отказаха коментар, споделиха, че нямат информация . Те бяха извънредно сбити. Вижте, не съм очаквал друга линия на държание от ръководителите на службите. Нали не сте очаквали да излязат и да кажат - да, ние бяхме ", обърна се Костадинов към очакващите го публицисти.

Председателят на " Възраждане " акцентира още, че е влезнал без никакви проблеми в Украйна, само че единствено след 2,5 часа е имало заповед за задържането му. " Фактът е, че влязох гладко, обявявайки се като народен представител. Там имах и среща с зам.-военния губернатор на Болградска област, което значи, че никой в Украйна не е имал информация, че аз съм еди-какъв си. Което значи, че в границите на тези два часа и половина, някой е дал противоположната информация. "

На въпрос на News.bg кой тъкмо го е предал , Костадинов още веднъж уточни - бил сигурен в изводите си, само че отхвърли да конкретизира. " Когато българския народ се еманципира и гласоподава дефинитивно доверие на " Възраждане " да стане първа политическа мощ и да ръководи България, ще ви кажем . "

Самото днешно съвещанието на комисията Костадинов дефинира като фарс. " Ние не поискахме чуване на службите, тъй като бяхме наясно какво ще се случи. Знаем доста добре, че те няма да кажат. Това чуване бе по искане на ръководещата коалиция и по-специално от канадската групировка ", изострен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР