И този понеделник ефирът на NOVA се превърна в истински

...
И този понеделник ефирът на NOVA се превърна в истински
Коментари Харесай

Анелия е новият победител в „Като две капки вода“

И този понеделник ефирът на NOVA се трансформира в същински музикален празник с новите 10 фалшификати на звездните участници в „ Като две капки вода “ . За осма поредна седмица публиката пя и танцува в най-хубавото шоу за преобразявания, а конкуренцията сред участниците остана яростна. Специален посетител в журито бе певицата Мария Илиева, която даде своите оценки за осъществяванията довечера, дружно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

„ С огромно благополучие сядам в журито. Много благодаря за поканата “, сподели Мария Илиева, която бе финалист в седмия сезон на предаването.

Пред погледа на DARA, Анелия извърши шлагера й от предходната година „ Thunder “, което донесе и първата победа на певицата. „ Много съм разчувствана. Този костюм ти стои по-добре, в сравнение с мен. Това е най-хубавата моя реплика в предаването “, обърна се към Анелия DARA, която бе част от осмия сезон на „ Като две капки вода “.

Вечерта стартира с двукратния победител Дарин Ангелов, който за следващ път удиви всички с друг облик – този на камерунския артист Wes. Мариана Попова се появи под прожектори с нетипичния за нея музикален жанр на звездата Тейлър Суифт и хитовото парче „ Shake It Off “. Друга огромна международна легенда се появи на сцената, а в обувките й бе дребната Крисия. Тя впечатли с вокалните си благоприятни условия като великата Уитни Хюстън. “Това беше една доста добра реплика. Аз доста се притеснявах по какъв начин ще се оправиш, само че ти съумя “, сподели Хилда за осъществяването.

Моню Монев изненада всички в облика на най-легендарния кино артист – Чарли Чаплин. Превъплъщението му впечатли всички, а актьорският му гений бе високо оценен. „ За мен това, което направи Мони беше необикновено “, показа Фънки. Водачът във краткотрайното класиране – Краси Радков, подвигна публиката в студиото на крайници с ритмите на емблематичните Modern Talking. Партньор в постановката му беше неговият сътрудник Мариан Бачев.

Бутонът на шанса отреди на Руслан Мъйнов да влезе в облика националната певица Янка Рупкина, а тя се изправи на крайници в публиката и по този начин наблюдаваше представянето на артиста. След осъществяването на „ Калиманку Денку “ цялата зала приветства бурно Руслан. „ Аз съм доста разчувствана, настръхвам от българската национална музика постоянно. Руси, ти пя със женски глас, беше страховит! “ – показа Мария Илиева.

В осмия лайв Александър Сано се сблъска с първия си двоен облик – той извърши „ Поморие “ на естрадното дуо Стефка Берова и Йордан Марчинков. „ Саше, доста ми хареса и в двата облика. Справи се ужасно “ сподели Юлиан Вергов след осъществяването.

Малко по-късно самият той имаше опцията да се види на сцената в представянето на Есил Дюран като паметните Братя Мангасарян и хитовата им ария „ Тер‘о-рер‘о “.

В края на шоуто Алисия също се изправи в облика на различен участник. Тя имаше сложната задачата да имитира Руслан в паметната ария „ Горе на черешата “ от началото на музикалната му кариера. „ Много ти благодаря! Върна ме 20 години обратно с това осъществяване и към невероятни страсти “, призна Руслан.

Този път Бутонът на шанса бе зареден само с български дуети, с цел да трансформира идващия понеделник в „ Нощта на дуетите “. Мариана Попова ще изпее ария на Анелия и Миро, Моню Монев ще имитира Росица Кирилова и Братя Аргирови, Крисия ще влезе в ролята на Мариана Попова и Орлин Горанов, Дарин Ангелов ще обуе обувките на група „ Трик “, Алисия ще влезе под кожата на „ Авеню “ и Надя от Deep Zone Project, Есил Дюран ще излезе на сцената с ария на Азис и Глория, прожекторите ще осветят Краси Радков в облиците на Нели Петкова и Слави Трифонов, Александър Сано ще би трябвало да показа осъществяване на ДесиСлава и Азис, Руслан Мъйнов ще усети по какъв начин се пее с гласовете на Софи Маринова и Устата, а Анелия ще блесне като Силвия Кацарова и Васил Найденов.

Тази вечер бе оповестено и началото на, за която всеки добър подражател може да се запише за кастинг и да се качи на най-голямата телевизионна сцена в България.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ и идващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато в шоуто ще звучат единствено паметни български дуети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР