И този път обикновени хора мерят сили с популярни личностиПродуцентите

И този път обикновени хора мерят сили с популярни личностиПродуцентите ...

Спортна легенда става рефер във „Фермата“.


И този път обикновени хора мерят сили с популярни личности

Продуцентите Иван и Андрей разкриха, че се очаква световна звезда.Продуцентите Иван и Андрей разкриха, че се очаква световна звезда.
Спортна легенда, чийто талант и постижения са признати в цял свят, ще бъде голямата изненада в четвъртия сезон на риалити шоуто “Фермата”. Само преди дни ексклузивната новина беше обявена от продуцентите на предаването Иван и Андрей, които единствено разкриха, че звездата няма да е редови състезател и няма да се бори за голямата награда, а ще има специална мисия по време на участието си. По първоначална информация неговата роля ще е на рефер между участниците.

Новият сезон на “Фермата”, който стартира през септември, ще е под мотото “Съединение”. Това е така, тъй като в продължение на три месеца съвместно ще съжителстват българи от всички краища на света.

Емиграцията, демографската криза, раздялата с родината са само малка част от наболелите обществени теми, които ще бъдат поставени в шоуто. Участниците тази година са подбрани сред 13 хиляди кандидати, благодарение на вълнуващите си лични истории, каузи и силно изразена индивидуалност.

Тази година 21 участници ще прекрачат прага на “Фермата”, като и този път продуцентите са поканили няколко популярни лица, които ще живеят, работят и състезават рамо до рамо с редовите участници.

Източник: trud.bg