И това лято търговският център обещава да се превърне в

...
И това лято търговският център обещава да се превърне в
Коментари Харесай

Роял Бийч Мол - горещата точка за феновете на модата през новия туристически сезон

И това лято комерсиалният център дава обещание да се трансформира в най-горещата модерно дестинация за всички туристи, които желаят да комбинират обичайна си почивка с незабравима фешън фиеста с някои от най-известните задгранични и родни марки.

Сред тях са LIU.JO, Caliente – The Italian fashion store, U.S.Polo Assn. и Junona. В Multi Brand Store Vip Style си дават среща световноизвестните Versace Jeans, Love Moschino, Kenzo и Fracomina.

За феновете на новаторските материали и лични концепции в аксесоарите, тази година в Royal Beach Mall собствен магазин открива италианският бранд O bag.

За поредна година магазините Za-Za Underwear, New Silhouette и Sugarfree ще предложат нови сбирки долни дрехи и бански, а с цел да добави още към разнообразието новият магазин на De JuJu ще предложи атрактивен микс от плажни аксесоари, бански и дрехи за свободното време.

В Aquamarine Shoes & Bags, Sara Pen и Nila&Nila клиентите на Royal Beach Mall ще добавят цялостната си визия със стилни обувки или подобаваща чанта.

Всеки, който желае да се снабди с нов куфар или кожени аксесоари по време на лятната си отпуска може да посети магазините на марките Samsonite и Petek 1855, както Paula Venti и Enzo Nori.

И тази година изисканите дами могат да намерят първокласните диамантeни бижута на водача Altinbas. Свой магазин в комерсиалния център открива и марката за бижута Roberto Bravo, който със своя изобретателен метод и забележителни сбирки ще задоволи и най-изтънчените усети.

Пълна гама от декоративна козметика и парфюми се предлага в парфюмерии Paradoх, а висококачествена българска козметика може да бъде открита в магазините на водещите марки Biofresh и Refan.

Този сезон новият магазин на Lollipop Cosmetics ще добави микса като предложи на клиентите на комерсиалния комплекс професионална козметика и съоръжение.

С настоящи сбирки от спортни дрехи туристите в к.к. Слънчев бряг могат да се снабдят в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neil, Flair и Entersport. В Royal Beach Mall са помислили и за най-малките си гости.

Родителите могат да пазарят умерено или да изпият чаша кафе с другари, до момента в който децата им се забавляват в детския празненство център, а стилните детски марки Boboli и Original Marines ще предложат на малчуганите настоящите за сезона дрехи.

Освен с прецизирания търговски микс, огромно преимущество на комерсиалния център е атрактивното му местонахождение. Royal Beach Mall е част от първокласния петзвезден хотел Barceló Royal Beach, благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е проведен, тъй че да посрещне потребностите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на положителното превозване.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР