И това лято ще има ремонти по магистралите и основни

...
И това лято ще има ремонти по магистралите и основни
Коментари Харесай

Къде ще има ремонти на пътя това лято?

И това лято ще има поправки по автомагистралите и съществени пътища.

Предизвикателствата за водачите на „ Хемус” стартират още след 20-ия километър. Ремонтира се подлез и се укрепва свлачище. Така ще е доникъде на юли.

В региона на Витиня проблемите за водачите ще продължат по-дълго. Ремонтът на тунел „ Витиня” се чака да завърши още през юли, придвижването обаче няма да бъде пуснато поради поправки на двата виадукта, които се намират директно след него. Чак в края на август се чака трафикът в региона да се възстановява и да бъдат пуснати и двете тръби на тунела.

Ремонтът на тунел „ Ечемишка” е на финалната права. Захранват се вентилаторите, които ще създадат пътуването по-приятно. До края на месеца придвижването в тунела би трябвало да се възстановява.

За решилите да почиват на Северното Черноморие има и обходни направления: Подбалканският път или Автомагистрала „ Тракия” и надлежно да употребяват проходите Троянския, Шипченски и Прохода на републиката.

Предстои скоро да стартира и главен ремонт на 32 километра пътища в Североизточна България.
Засега не са планувани поправки на автомагистрала „ Тракия”, както и по „ Струма”, и основен път Е-79 към Гърция през лятото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР