И това лято донесе много приятни емоции на почитателите на

...
И това лято донесе много приятни емоции на почитателите на
Коментари Харесай

CACAO BEACH CLUB закрива летния сезон с Davide Squillace и Nakadia

И това лято донесе доста приятни страсти на феновете на електронната музика, с помощта на Cacao Beach Club. Oт юни до септември, клубът предложения имена като Chus & Ceballos, ANNA, Citizen Kain, Cosmic Boys, Franky Rizardo и доста други интернационалните и български актьори, които забавляваха публиката. На 1 септември, сезон 2018 ще завърши на плажа, в компанията на Davide Squillace, Nakadia, Bagerziev и специфичното присъединяване на DJ Steven.
Първият посетител в събота е италианеца David Squillace. Той е диджей и продуцент, прочут като един от най-заетите актьори в света на електронната музика и значима част от именитите празненства Circo Loco в DC10, Ибиза. С всяка отминаваща година, Davide от ден на ден надгражда репeртоара си и броя на креативните си планове. Само някои от лейбълите за които е издавал са Desolat, Minus, Hot Creations, Cadenza, Ovum и Kaoz Theory, а в най-силните си години диджеят е създател на цели четири лейбъла – Sketch, Minisketch, Heideout и Titbit. Артистичната независимост обаче, постоянно е било това, което подхранва огъня му и към което се стреми. Пример е стартирането на концепцията му This and That Lab през 2012г. – план, който съчетава музика, образни изкуства, дизайн, мода и писане, осигурявайки платформа за актьори с сходни, артистично ориентирани хрумвания. Друг ослепителен образец е колаборацията му с Marcel Burlon, притежател на County of Milan. Като голям почитател на стилната къща, Davide е чест клиент на Burlon, който също е диджей. Това запознанство води до лимитирана серия тениски и гривни и най-много до релийза на Gaulicho - хипнотично техно парче, показващо уменията на Davide и емблематичния артистизъм на Burlon.

Вторият посетител за вечерта е тайландката Nakadia, която стана фаворитка на публиката с последните си изяви у нас. Тя е една от съумелите дами в електронната музика, която си пробива пътя напълно сама. Момичето, израстнало в Тайланд, доближава до едно от топ празненствата в Ибиза ANTS от което към момента е част. Няколко месеца по-късно, кани именития Sven Vath за празненство на плажа в родния и Тайланд. Това събитие се оказва една доста добра колаборация, прераствайки в присъединявнето на Nakadia към фамилията на Cocoon.
Без лейбъл зад тила си, тя съумява да води ъндъргаунд звученето си в клубове като Watergate Берлин, The Egg Лондон, Lola Шанхай, Glow Бангкок и доста други. Тя е актьор от високо равнище, който радва публиката освен с безупречното си миксиране и техно звуци, само че и със заразителната си сила зад пулта. Това е Nakadia, една от най-търсените дами - диджеи, която може да видите и усетите на 1 септември в Cacao Beach Club.
Билети за закриващото празненство на Cacao Beach Club може да намерите в мрежата на Eventim, кактото и в OMV.
Повече за CACAO BEACH CLUB може да откриете на формалната страница във Фейсбук, както и на cacaobeach.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР