И тогава ще получавате все повече и повече, а това,

...
И тогава ще получавате все повече и повече, а това,
Коментари Харесай

Ако получите нещо добро, трябва незабавно да го платите

И тогава ще получавате от ден на ден и повече, а това, което получите, ще бъде ваше, тъй като е Платено

Има три метода да платите за положително. Щастлив случай, възобновяване, избавление от заплаха, осъществяване на предпочитание …

✅ Първият метод е да благодарим. Да Забележим положителното. Знаете, че от време на време даже не го виждат. Вземат бонбон и го изяждат бързо. Трябва да се каже най-малко „ благодаря “. Поднесете благодарствена молитва. Или да благодарите на този, който го е дал.

Това е добър метод, в случай че нямате нищо друго. Вие сте небогати, слаби. Тогава словесната признателност е задоволителна. Така оценявате себе си и това, което сте получили. Казахте „ благодаря “ – това към този момент е добре. За ваше здраве.

✅Вторият метод е заплащане. Подаряване. Направете подаяние. Дайте веществен принос. Това могат да бъдат пари или нещо, което може да се купи с пари. Можете да купите хранителни артикули за бедна бабичка в съседство. Можете да дарите сума за избавяне на животни.

Непременно ще има някой, който в действителност се нуждае от пари. Не е нужно да мислите дълго време. Изпълнимо е.

Това, което получихме, към този момент не е случайност и не е облага. Платихме, купихме.

✅И третият метод е персоналната жертва. Лично положително дело. Малцина са способни на това, само че обстановката не е ежедневна, не е елементарна. Това е чудотворно избавление, излекуване, освобождение от опасност…

В книгата на С. Пост и Д. Норман има история с една жена, елементарна масажистка, чийто брачен партньор се разболява тежко от онкология. Жената се молела за неговото излекуване. Лекарите излекуваха мъжа й, чест и популярност! И на молитвите на брачната половинка било отговорено. „ Мъжът ви е здрав! ” – това споделили от болничното заведение след дълго мъчително лекуване.

Знаете ли по какъв начин дамата платила за изцелението? Тя станала донор на костен мозък. Тя претърпя много рискова и мъчителна интервенция и дала костен мозък на болно момче. Момчето се възстановило. Тази жена е платила напълно за компенсацията, което е получила.

Може би положителното не се случва, тъй като преди индивидът не е благодарил и не е плащал за полученото положително.

Към Тези, които заплащат, се отнасят по-добре – забелязали ли сте?

И платеното става наше по закон.

Затова е по-добре да не бъдете алчни и не се колебайте да плащате. Колко и на кого – по ваша преценка. Но заплащането е потребно и преференциално, колкото и да е необичайно.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР