И то не като бърка вкъщи домашни маски за хубава

...
И то не като бърка вкъщи домашни маски за хубава
Коментари Харесай

Мария Илиева си смени лицето

И то не като бърка у дома домашни маски за хубава кожа, а като лежи интензивно под скалпела на експертите. Преди дни певицата се появи в обществените мрежи с лице, което е мъчно за различаване.

За да не губи връзка с почитателите, Мария Илиева направи директно включване от профила си в Инстаграм с предложение да ѝ задават въпроси, на които тя да дава отговор. Ако обаче не беше характерният ѝ глас, който няма по какъв начин да бъде сгрешен, огромна част от хората нямаше и да се сетят тъкмо кой седи пред тях. Новото лице на звездата има нещо общо с истинския ѝ тип, само че това нещо е доста малко. Промяната преди всичко е забележима в нейните очи, които ненадейно са станали големи. Мария в никакъв случай не се е славела с кой знае какъв брой огромни очи – факт, който нормално компенсира с добър грим и изкуствени мигли.

В последните ѝ домашни клипчета обаче те по непонятен метод са почнали да наподобяват и по-големи, и по-отворени. А изпълнителката е изоставила своя присъщ мъждив взор с полузатворени очи, с който години наред прикриваше своя дребен минус.
Голяма смяна проличава и в овала на нейното лице. Скулите наподобяват по-изпъкнали и изразени, което основава оптическа машинация, че брадичката е по-изострена спрямо преди. Този резултат се акцентира от прическата, която певицата избра за виртуална среща със своите почитатели – чуплива коса, спускаща се от двете страни на лицето ѝ. Тя явно е правена при коафьор, което слага под подозрение концепцията, че звездата съблюдава обществена изолираност, като седи затворена в дома си.

Това са най-новите промени във външния тип на Мария Илиева, само че не и единствените. Както „ Уикенд” писа преди време, в деколтето на звездата също проличава интервенция на еластичен хирург, защото гръдната ѝ обиколка след раждането значително се разграничава от тази преди бременността. На този декор обаче почитателите се интересуват най-вече от устните на изпълнителката.

В най-новия ѝ диалог с тях беше зададе пряк въпрос: „ Имаш ли хиалурон в устните?”. Без даже да се замисли, певицата сподели: „ Нямам!”. И изясни, че дължи сочността им на своя татко, който бил доста хубав мъж. Според доста експерти обаче при деликатно вглеждане се открива разлика сред типа на устните ѝ в този момент и при започване на нейната кариера. Само че корекциите са правени ловко, професионално и по този начин, че да не бият на очи, а единствено да акцентират естествената хубост на брюнетката.

Освен за хиалурона, тя показа и за метода си на хранене сега. Оказва се, че звездата е изоставила всевъзможни диети и си хапва, колкото ѝ душа желае. Менюто ѝ изобилствало от калорична храна, само че Мария не се тормозила от неизбежното напълняване. Както наподобява, тя не си прави труда и да спортува. Единственото придвижване, което практикува, било танците пред огледалото с дребния ѝ наследник Александър, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР