И тази вечер в различни градове на страната хора се

...
И тази вечер в различни градове на страната хора се
Коментари Харесай

Протести в различни градове и тази вечер


И довечера в разнообразни градове на страната хора се събраха на шествия и митинги в поддръжка на тези в София и с претенции за оставка на държавното управление и основния прокурор, оповестява Българска национална телевизия.

В Габрово недоволни от ръководството излязоха на протестно автошествие. Точно в 18:30 ч митинги ращите се събраха на входа на града към Велико Търново и оттова в колона обиколиха основни кръстовища и булеварди. Шествието стигна и до постройката на общината, където митинги ращите скандираха " Оставка ", а по-късно автошествието продължи по улиците на града.

И довечера пловдивчани се събраха на площада пред общината, с цел да изразят недоволството си от ръководството на страната и основния прокурор. Хората бяха безапелационни, че отпускарското време няма да ги разколебае да митинги рат всяка вечер, до момента в който настояванията им за оставки не се изпълнят. За четвъртък митинги ращите приготвят шествие, което да блокира за малко основни кръстовища в града.

Протестът в Бургас - недоволни жители се събраха още веднъж пред постройката на общината, след което потеглиха на протестно шествие по централната улица " Богориди ". Със викания " Мафия " и " Оставка " митинги ращите блокираха придвижването на входа на Морската градина.

Пореден ден на митинги и в Благоевград. Недоволните желаеха понижаване на Данък добавена стойност на всички хранителни артикули, както и въвеждане на машинно гласоподаване. Призоваваха още за започване на следствия на всички управлявали страната след измененията от 1989 година Отново желаеха оставките на държавното управление и основния прокурор.

Протестиращите в Русе се събраха за 26-та поредна вечер в центъра на града, с цел да упорстват за оставките на държавното управление и на основния прокурор. В мирното шествие по основната улица се включиха и доста родители, които споделиха, че митинги рат, тъй като желаят България да е дом за техните деца, а не да ги прогонва.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР