И тази вечер протестиращите от Перник затвориха АМ Люлин с

...
И тази вечер протестиращите от Перник затвориха АМ Люлин с
Коментари Харесай

Поредна блокада на АМ Люлин

И довечера протестиращите от Перник затвориха Автомагистрала " Люлин " с искане за оставка на държавното управление , заяви bTV.

За поредна вечер недоволстващите се събраха на пътния възел " Даскалово ", свързващ Автомагистрала " Люлин " и Автомагистрала " Струма ". Това стана малко преди 19 часа.
На мястото има полицейски екипи, като досега няма данни за напрежение. Обходният маршрут е през Мало Бучино.

Блокадата още веднъж идва макар предизвестията на органите на реда, че всички протестни дейности, които нарушават законите, няма да бъдат толерирани, а законът ще се ползва в цялата му тежест.

 Протестиращи не могат да блокират автомагистрали, припомня Министерство на вътрешните работи
Протестиращи не могат да блокират автомагистрали, припомня Министерство на вътрешните работи

Протестиращите са глобени

Социалните претенции на недоволстващите - по-ниски цени на горивата, отпадането на новите регулации за нарастване на налога на колите, както и естествени цени на наложителната за всички водачи застраховка " Гражданска отговорност ".

Припомняме, през вчерашния ден мъж беше задържан, тъй като е извадил газов револвер и е стрелял против протестиращите , раздразнителен от затварянето на придвижването.

 Мъж откри пукотевица по протестиращи в Перник
Мъж откри пукотевица по протестиращи в Перник

Изнервил се, тъй като се оказал блокиран в автомобила си

Протести се организират в няколко града в страна.

Варна - за поредна вечер варненци стачкуват. Именно там през последните дни недоволството беше най-масово спрямо останалите градове в страната.
Тази вечер обаче недоволството е по-малобройно . Пред катедралата в морската столица са се събрали 50-60 души . Протестът е кротичък, няма затворени улици или булеварди.

За неделя във Варна е плануван огромен митинг с два лъча - с коли и пешеходци.

 Протестиращи още веднъж блокираха Автомагистрала Обновена
Протестиращи още веднъж блокираха Автомагистрала " Люлин "

Пети ден на митинги в страната

Протест против цените на горивата и ниския витален стандарт се организира и в Стара Загора . Недоволството е за шеста поредна вечер.
Протестът е кротичък и не се планува гражданско непокорство , написа БНР.

Сливен - митингът в Сливен е без разрешението на локалната администрация. Протестът е под формата на автошествие, написа " Фокус ".
Десетки коли минаха по сливенските улици с натиснати клаксони и развети трибагреници.
Движението в регионалния град няма да бъде блокирано, само че ще бъде затруднено посредством непрестанно секване на пешеходни пътеки, осведоми БНР.

Бургас - към 10 души стачкуват пред постройката на общината. Този път протестиращите не са съпроводени от униформени. Исканията им не престават да бъдат против високите налози, мръсния въздух в Бургас, както и оставка на държавното управление.

Кюстендил - към 40 души стачкуват до разклона за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ". Исканията им са същите като тези на протестиращите в останалите градове в страната.

 Майките затвориха Обновена
Майките затвориха " Цариградско шосе " на изхода на София

Валери Симеонов е подал оставката си като вицепремиер!

В София през днешния ден родителите на деца с увреждания, подкрепени от жители, стачкуват за 26-а поредна вечер с настояването за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.
Те блокираха придвижването на изхода на София на бул. " Цариградско шосе " .

Малко след блокадата News.bg научи от свои източници, че вицепремиерът Валери Симеонов е подал оставката си пред премиера Бойко Борисов .
Малко по-късно той персонално удостовери това на брифинг в Министерски съвет. Премиерът Борисов приел оставката на Симеонов.
Темата може да следите тук !

 Валери Симеонов подаде оставка
Валери Симеонов подаде оставка

За да не бъде воденичен камък на извънредно сполучливото ръководство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР