И тази вечер протестиращи блокираха пътни артерии, за да изразят

...
И тази вечер протестиращи блокираха пътни артерии, за да изразят
Коментари Харесай

За поредна вечер протести блокират пътища заради цените на горивата

И довечера протестиращи блокираха пътни артерии, с цел да изразят недоволството си от високите цени на горивата, оповестява БНР.
 Протестът в неделя: Искаме президентът Румен Радев да наложи изключително състояние и да поеме властта
За пети следващ ден жители на Перник затвориха част от автомагистрала " Люлин " и пътния възел  " Даскалово " в посока София, като е спряно и придвижването през Владая. Протестиращите упорстват за оставка на държавното управление. 

След снощната блокада на постройката на общинската и регионалната администрация в Перник силите на реда денем спираха за инспекция съвсем всички коли. Днес също не е импортирано искане за осъществяване на митинга и той не е разрешаван. 

В поканата за митинга категорично се акцентира, че това е митинг на жителите на Перник и нито една политическа партия не е добре пристигнала.

Протестиращите във Варна блокираха кръстовищата пред Катедралата в града. След това те се насочиха към постройката на Общината, а по-късно стигнаха до Аспаруховия мост, където блокираха придвижването.

Преди да стигне до него, множеството за малко блокира бензиностанция от огромна верига, която се намира на метри от моста. На място има служители на реда и регулировчици, които не позволяват коли в региона на шествието, заяви " Фокус ".

Протест има и в Добрич, където недоволни жители излязоха на автошествие. То се придвижи по авансово начертан маршрут по главните булеварди в града. Според уредниците митингът довечера е обвързван с " картела на горива, обидната политика по отношение на хората с увреждания, високите налози и неефективното ръководство на страната ".

По-късно протестиращите ще се съберат пред постройката на общината, като настроенията са за блокиране на пътища.

В Сливен пък протестиращи пред паметника на Хаджи Димитър в центъра на града оповестиха, че митингът е за " цялостна смяна на системата ". Те скандираха " Оставка " и " Мафия ".



Протести се организират още в Габрово, Стара Загора, Велико Търново и Бургас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР