И тази вечер продължиха промените в пакета на Булсатком на

...
И тази вечер продължиха промените в пакета на Булсатком на
Коментари Харесай

Нови промени при Булсатком


И довечера продължиха измененията в пакета на Булсатком на спътник Hellas sat 2/3 39Е, които са свързани с окончателния преход от Hellas Sat 2 на Hellas Sat 3.

На периодичност 12.464 H 30000 2/3 DVB-S2/8PSK, за която писахме по-рано днес бяха  добавени и останалите канали от периодичност 11.135 V 30000 2/3 DVB-S2/8PSK, които са за клиентите на Булсатком. Това са каналите: City Tv,  EKids(07-22h EET) / НКТВ Евроком(22-07h EET), Comedy Central Extra,AMC Balkan както и радиостанциите BG Radio, Darik Radio,Radio 1 Rock,Tangra MegaRock,Radio NRJ Bulgaria,Radio Payner.

Така транспондер 11.135 V към този момент е подготвен да напусне Hellas Sat 2. До края на промени остана транспондер 12524 H да премине на Hellas Sat 3 или каналите от него да преминат по другите транспондери с цел да бъде приключен прехода. След местенето довечера отпътува и още един HD канал а точно Евроспорт който към този момент излъчва SD, като става и втория канал който към този момент не е HD след History Channel.

Равносметката от цялата тази работа е нова цена на премиум пакета,един  транспондер по-малко и 2 HD канал по-малко за в този момент.

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР