И тази вечер майки на деца с увреждания, искащи оставката

...
И тази вечер майки на деца с увреждания, искащи оставката
Коментари Харесай

За 24-и ден майките на деца с увреждания излязоха пред Министерски съвет

И довечера майки на деца с увреждания, искащи оставката на вицепремиера Валери Симеонов, излязоха на митинг в столицата.
 
Както всяка вечер, митингът стартира в 17.30 ч. пред Министерски съвет. В 24-ия ден от митинга бе проведено и авто-мото шествие, за което се събраха коли, мотористи и колоездачи пред постройката на Българката национална банка (БНБ). Майките съзнателно не оповестиха авансово маршрута на автошествието. То потегли от площад " Александър Батенберг " по бул. " Тодор Александров " и стигна до кооперативния пазар в кв. " Люлин ".

 24-и ден на митинги пред Министерски съвет БГНЕС
Вчера майките приканиха всички подкрепящи ги през днешния ден да изпратят имейл на Варели Симеонов. Идеята е всички, искащи неговата оставка, да му изпратят обръщение и да изразят недоволството си и желанието той да напусне поста си. Организираната акция стартира в 11 часа сутринта, като по думите на майките много хора са се вързали с тях и са им споделили, че са изпратили имейли на посочения адрес.-->
 
Днес стана ясно, че министърът на труда и обществената политика ще остане ръководител на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания и в новия закон за хората с увреждания. Това бе решено от обществената комисия в Народното събрание, която одобри на второ четене текста от законопроекта. По думите на протестиращите майки обаче това не избавя поста на Симеонов.

 24-и ден на митинги пред Министерски съвет БГНЕС
Днешното протестно шествие бе подкрепено и от недоволните от цените на горивата, размера на налозите за старите коли и упования скок на застраховката " Гражданска отговорност ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР