И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария

...
И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария
Коментари Харесай

Лекари от Света Анна отново със светлинна акция за солидарност

И довечера лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария незабавно поделение - това на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД се събраха с цел да проведат спонтанна акция, призоваваща за взаимност сред медиците и обществото в борбата с Ковид19. Те бяха присъединили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в сложните времена на зараза.
Участниците в акцията като се съблюдават рекомендациите за персонална хигиена, ограничавания на събиранията и контактите на закрито, както и за прецизно носене на маски.
 Коронавирус-пандемията разкри мащабите на злополуката в лечебните заведения в България и Румъния Коронавирус-пандемията разкри мащабите на злополуката в лечебните заведения в България и Румъния
Болниците в България и в Румъния са в рецесия от години. Но в този момент, около гърмежа на инфектирани с ковид, се притесняват от същинска катаст...
Лекарите и медицинските сестри от първа линия в борбата с COVID-19 бяха безапелационни, че обществото, помагайки на българското опазване на здравето, оказва помощ на себе си и че само с общи старания ще победим болестта!
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР