И тази седмица светът продължи с интерес да следи развитието

...
И тази седмица светът продължи с интерес да следи развитието
Коментари Харесай

Мегзит - принц Хари и кралица Елизабет Втора запазиха добрия тон

И тази седмица светът продължи с интерес да следи развиването на сагата Мегзит. След като всички с напрежение чакахме да забележим какво ще каже кралицата, за която медиите на Острова твърдяха, че е доста гневна, истината се оказа малко по-различна.

Кралското семейство се събра на изключителна среща в имението Сандригам и след траяли няколко часа диалози новината беше реалност - в изненадващо персонално послание, Елизабет Втора съобщи, че поддържа решението на своя внук. Да, тя не скри, че избира принц Хари и брачната половинка му да останат част от кралското семейство, само че ще почете решението им да бъдат независими.

И въпреки всичко - сходно на Брекзит и при Мегзит ще има временен интервал. Херцозите на Съсекс ще съвместяват времето си сред Канада и Англия и поетапно ще понижават уговорките си към Короната. Меган, която е в Канада, направи своята първа обществена изява, откогато " гръмна " абсурдът. Ден по-късно същото направи и Хари, който беше хазаин на тегленето на жребия за купата по ръгби в Бъкингамския замък. Това надали ще е последната му обществена изява, както се приказва.

Тази и още любопитни вести в рубриката " Светска блъсканица " на предаването " Денят стартира с Георги Любенов ". Вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР