И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Семичен хороскоп за 6-12 ноември: време за успешни начинания и подобряване на партньорските отношения

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от нашия астролог Бистра Копанарова , а точно какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 6 до 12 ноември).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През сегашния интервал Марс, вашата ръководеща планета, се намира в знака на Везните. Продължават да бъдат настоящи тематиките за партньорствата – и персоналните, и в бизнеса, за взаимоотношенията.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

Венера, вашата ръководеща планета, през актуалната седмица трансформира знака, в който ще се движи: от уравновесените Везни минава в изтъкания от крайности Скорпион.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

Започва нов интервал за вас, обвързван с прекосяването на Меркурий, вашия планетен шеф, в знака на Стрелеца – това е удобно, от една страна, за по-активното другарство в партньорските ви взаимоотношения.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

През интервала, и надлежно през актуалната седмица, се обрисува да проявявате огромна интензивност, обвързвана с връзките с децата ви и/или по тематиката за любовта, както и по отношение на креативен планове, медии, спорт и всевъзможни развлекателни действия, в случай че сте се посветили на някоя от тези сфери.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

Навлизате в интервал, през който ще е добре да се отдадете на домашни каузи, само че също бихте могли да деянията интензивност във връзка с креативен и спортни планове и при осъществяването на нормалните си задължения и на ежедневната си рутинна работа.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

През интервала, както и в актуалната седмица ще регистрирате интензивност в две посоки. От една страна, вероятни са нови контакти, срещи и диалози, къси пътувания, а от друга – ще вършите домашни каузи и ще обърнете внимание на връзките с хората в дома си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

През сегашния интервал за вас се обрисува интензивност най-много по тематиките, свързани с финанси, бизнес и здраве – обстановката там ще бъде удобна. Ако да вземем за пример имате желание да вършиме вложения или да вземете значими финансови решения, времето е уместно за това.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Настоящият интервал, надлежно и седмицата, са доста плодородни – пред вас ще се открият най-разнообразни благоприятни условия в разнообразни сфери. През тази седмица и Венера минава във вашия знак, където към този момент се движат Юпитер и Слънцето.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

Навлизате в интервал, обвързван с повече връзка, срещи, нови контакти и пътувания. При водене на значими договаряния или при сключване на контракти е добре да сте авансово готови. Възможно е някои от вас да стартирате образование през интервала.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

За вас интервалът, надлежно – актуалната седмица, ще най-хубавото време за професионалната ви реализация и за кариерата, която градите. Подходящ миг да постигате съгласие, да взимате решения и да се възползвате от новите благоприятни условия, които се откриват в тази сфера.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

За вас настава удобен интервал във връзка с пътуванията, образованието или работата/контактите с хора в чужбина. Ето за какво най-подходящо ще бъде да насочите вниманието си в тези сфери. Може също да се изявявате в професионален проект.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

За вас седмицата, а и целият сегашен интервал дават огромни благоприятни условия както за вътрешни промени, трансформации и освобождение от това, което към този момент не ви служи, по този начин и да оцените откриващите се положителни благоприятни условия във връзка с бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна активност.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР