И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 4-10 септември: бъдете предпазливи и намерете време за себе си

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от нашия астролог Бистра Копанарова, а точно какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 28 август до 3 септември).
Още от Астрология  колаж 3-те зодии, които ще срещнат огромната обич този септември  жена лято Дневен хороскоп за неделя, 3 септември  колаж Трите зодии, които ще имат най-вече шанс през септември  Жена планина успокоение екскурзиант Дневен хороскоп за събота, 2 септември
Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През актуалната седмица вашият планетен шеф Марс минава в идващия зодиакален знак – този на Девата. Започва интервал, по-подходящ за дотъкмяване и изпипване в елементи на това, което към този момент сте почнали да реализирате, в сравнение с, да вземем за пример, да стартирате някакви нови и огромни планове.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Телец

За вас през интервала ще бъде извънредно уместно да се отдадете на креативен действия и да се изявявате пред близките. Отделяйте време за занимания с заниманията си, с нещата, които обичате да вършиме, както и да сте измежду обичаните хора, с децата си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Близнаци

В последната седмица на назадничавост на Меркурий, вашата ръководеща планета, довършвайте стартирани каузи, разрешавайте проблемите в обстановки и връзки, пътувайте до места, които са ви познати, и се срещайте с хора от предишното си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Рак

Настоящата седмица не е подобаваща за пътувания, за значими договаряния и за сключване на контракти. Не е и време за изяви в професионално отношение. Когато работите с информация, бъдете деликатни и точно проверявайте всичко, без да прибързвате или да взимате решения с значимо значение.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Лъв

Седмицата не е добра за пътувания, за значими диалози и за договаряния. Много внимавайте с информацията, която доближава до вас и с която работите: проверявайте добре всичко. Моментът също няма да е подобаващ за бизнес и за работа с финанси.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Дева

Навлизането на планетата Марс във вашия знак през актуалната седмица ще ви направи дейни и борбени, инициативни и независими. Само е добре да внимавате да не влизате в спорове с близките, защото е допустимо те да бъдат провокирани поради държанието ви.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Везни

Настоящата седмица ще е най-рискова във връзка с обстановката на работното ви място. Много добре проверявайте всяка информация, която доближава до вас, или документите, с които работите. Внимавайте да не се въвлечете в обърквания, неразбираеми обстановки или интриги.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Скорпион

Добре би било, в случай че през актуалната седмица не се впускате в нови и огромни планове, а по-скоро да посветите времето си на качествената и добре изпапана, на довършената до дъно работа. Обръщайте внимание на детайлите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК
 Thinkstock
Стрелец

Настоящата седмица не е подобаваща за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, за подписване на контракти или за водене на значими договаряния. Бъдете доста деликатни с информацията, която стига до вас и с която ще работите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Козирог

За вас седмицата е изключително подобаваща да разчистите към себе си и да се освободите от всичко, което сте подготвени да пуснете – да вземем за пример, от нездравословни привички, от остарели модели, които към този момент не ви служат, да прекратите връзки.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Водолей

Началото на седмицата е уместно за дотъкмяване на от дълго време почнали диалози. Може също да отделите време за спортни занимания и за йога, както и относително елементарно да се освободите от всичко, което към този момент не способства за развиването ви.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Риби

Пълнолунието в средата на актуалната седмица ще ви насочва към грижа за здравето. Не прекалявайте с нищо, започнете диета или си съставете добър и здравословен режим. Благоприятно ще ви се отразяват медитации, йога и всевъзможни духовни практики.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.
 Thinkstock
Следете нашата графа "Хороскопи ", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и потребни публикации за астрология.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР