И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 18 - 24 март: каквото и да ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите.

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 18 до 24 март).

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас тази седмица ще бъде изпълнена с повече страсти, тъй като е допустимо да попаднете в клопката на променливите настроения и съмненията. Не се тормозете – това е обикновено и не е нужно да се борите с възприятията си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Телец

През тази седмица по-добре ще е да не си вършиме безапелационни заключения, като се основавате на протичащото се в любовния ви живот или в връзките ви с хората към вас. Има огромна възможност нещата да не са каквито наподобяват.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Близнаци

През тази седмица ще има огромен късмет да постигнете триумф тези от вас, които съумеете да вложите ентусиазма и силата си в нещо съответно: персонална или професионална цел, занимание или някаква идея. Каквото и да ви вълнува сега, посветете му времето и силите си и ще останете удовлетворени от резултатите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Рак

Тази седмица може да се окаже много забавна, и даже изключително бурна за вас. Трудно ще ви е да предвиждате по какъв начин ще се развиват събитията, още по-малко и какви ще бъдат реакциите на близките. Възможно е даже самите вие да реагирате извънредно, да изненадате и себе си, и другите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Лъв

През тази седмица има късмет да останете някак настрана от споровете и недоразуменията, които ще сполетят представителите на други зодиакални знаци. Благодарение на способността си да оставате невъзмутими и да се дистанцирате прочувствено от обстановката ще успявате да намерите излаз, който другите не виждат, и ще запазвате хладнокръвие в сериозни обстановки.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 ф iStock

Дева

През тази седмица ще има положителни шансове да се изявите и да спечелите нечии аплодисменти или внимание. При всекиго ще е друго – някои от вас ще го постигнете поради чара и външния си тип, други – заради артистичните си умения, а трети – с помощта на качествата си в дадена област.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Везни

През тази седмица вниманието ви ще бъде концентрирано най-много върху самите вас – върху вашите персонални стремежи, желания и упоритости. Независимо дали ще го показвате или не, ще изпитвате нужда да вършиме това, което желаете – ще би трябвало да полагате повече старания, да зачитате мненията на близките и да се преценявате с упованията на другите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Скорпион

Това, което ще изпитвате през тази седмица, ще пристигна най-много като реакция на прекарванията на хората към вас – близки, сътрудници и сътрудници. Дори да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма метод да не ви обиден по-драматичните промени и развръзки при близките.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 ф iStock

Стрелец

През тази седмица ще съумеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, даже седмици. Възможно е дори у вас да се породи чувството, че безусловно дишате по-свободно, а преценката ви за хората и обстановките ще е по-трезва и по-правилна отпреди.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Козирог

За представителите на вашия знак е допустимо тази седмица да се окаже изпълнена с повече провокации. Вероятни са изненади и ненадейни обрати, които ще ви сварят неподготвени или ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче единствено видимо ще са непредвидени – в действителност, при множеството от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, и даже години, а в този момент просто ще видите действителните последици.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Водолей

През тази седмица доста от вас ще усетите нараснал прилив на сила и възторг. Ще ви се желае и бързо да довършите неща, върху които работите от известно време, и да се впуснете в нови инициативи. За последното обаче следва да се въоръжите с още малко самообладание – в този момент няма да е удачно да поемате непотребни опасности или да потегляте по нов път: при започване на април изискванията ще бъдат по-благоприятни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Риби

През тази седмица ще има опция да извършите преоценка на някои минали събития, на връзките си с други хора и да си дадете действителна сметка за създалата се сега обстановка. Независимо дали проблемите касаят персонално вас, ваши близки родственици или сътрудници, ситуацията ще остане напрегната, а случилото се през миналите седмици ще има своя отзив.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 ф iStock

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР